Overnatning

Kombiner festival med overnatning

Sænk skuldrerne til Liv og Glade Dageløkke, og nyd de festlige øjeblikke fuldt ud med en kombination af festival, overnatning og sommerstemning. Overnat et stenkast fra festivalen på campingpladser, i hytter eller bo i nærtliggende sommerhuse, sejl til festivalen og overnat i din båd midt i hjertet af den lille strandfestival i Dageløkke Havn.

Emmerbølle camping

Camping og hytter få minutter fra den lille strandfestival

Hvil dine trætte festivals ben på Emmerbølle Campingplads, hvor du både kan overnatte i din campingvogn, i telt eller autocamper helt ned til vandet.

Er du mere til overnatning i hytter, så kan du lade batterierne op i deres 4 personers hytter til Kr. 2.560,00 + gebyr inkl. slutrengøring i perioden d. 10-11. juli.  

Emmerbølle Camping er beliggende 3 km fra Liv og Glade Dageløkke på gåben, når man spadserer langs havet og 7 km i bil. 

campingplads ved Emmerbølle

Camp black smith

Et stenkast fra Dageløkke Havn

Blot 850 meter fra Dageløkke Havn finder du Camp Black Smith, hvor du kan slå dit telt op under stjernerne, parkere din campingvogn eller cruise ind med din autocamper. 


Book plads på Camp Black Smith

Hvis du ønsker at booke en plads på Camp Black Smith skal du skrive til: camp@dsmed.dk

Lys ved dageløkke havn om aftenen

Overnat i din båd

Justér sejlene og mærk magien

Få en magisk festival oplevelse ved at kaste dine fortøjninger lige i hjertet af Liv og Glade Dageløkke. Du har mulighed for at tilkøbe en bådplads i havnen i forbindelse med din festivalbillet. 

Tag med for en enkelt dag eller oplev to dage for den ultimative festival oplevelse, hvor du har mulighed for at overnatte i din egen båd. En unik mulighed for at være midt i den gode stemning, og få adgang til fede koncerter og lækre madoplevelser.

Sommerhus

Kombiner festivaloplevelse med sommerhusstemning

På Langeland er der et bredt udvalg af sommerhuse i området tæt på festivalen. Find dit private tilflugtssted, så du kan nyde festivalen i to dage og samtidig få lidt sommerhusstemning med i bagagen.

Du kan booke sommerhus på Sol og Strand, NovaSol, DanCenter, SommerhuseDanmark og AirBnB. Du kan også få et overblik over alle overnatningsmuligheder på Langeland her.

strand og solnedgang

Køb din billet her