Om vores festival på Langeland

Oplev magien ved Liv og Glade Dageløkke, hvor friheden danser mellem de maleriske omgivelser, mens skønne velkendte rytmer fylder luften i solnedgangens magiske lys.

Vores lille strandfestival, beliggende i det naturskønne og fabelagtige område i og omkring Dageløkke, ca. 10 km nord for Tranekær Slot på Langeland, Dageløkke Havn & Strand, er et pulserende hjerte af afslapning, samhørighed og ren livsglæde.

gæster til festival der smiler og drikker øl

Køb din billet her

festivalgæster står tæt på koncert scenen

Den lille strandfestival med det store hjerte

Liv og Glade Dageløkke startede lidt som en drøm, hvor musik, omgivelser og energi forenedes og skabte noget så magisk, at det blev grundlaget for vores to dages eventyrlige atmosfære. Liv og Glade Dageløkke stræber efter at skabe et fællesskab, hvor skuldrene sænkes, og hvor du kan slå dig ned på stranden, mærke sandet mellem tæerne og lade dig rive med af den skønne musik og de fabelagtige omgivelser.

Bliv en del af vores historie og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke ved vandkanten. Vi inviterer dig til at slippe speederen for en stund og tilbyder det, som livet også handler om – en velfortjent pause, fyldt med frihed, kærlighed og ren livsnydelse.