Program

Electric light orchestra
by Phil Bates

Electric Light Orchestras musik er noget af det mest spillede i musikhistorien. Phil Bates har optrådt med ELO musik i flere år, som har resulteret i succesfulde koncerter overalt i verden, og deres sange er streamet mere end 20 milliarder gange på Spotify.

Forbered dig på at synge med på hits’ne “Mr. Blue Sky”, “Don’t Bring Me Down”, “Livin’ Thing”, “Evil Woman” – alt dette og meget mere kan du opleve til vores fantastiske strandfestival i Dageløkke Langeland.

Shu·bi·dua 2.0

Det legendariske band er igen samlet under fælles fane, og ikke mindst, fælles navn. På LIV OG GLADE DAGELØKKE kan du oplave Shu-bi-dua 2.0, der kommer for at levere et brag af en fest.

Den røde tråd, Hvalen Valborg, Midsommersangen, Vuffeli Vov eller Sexchikane, for blot at nævne et par af klassikerne og det sætter tanker eller følelser i gang hos de fleste. Få danske orkestre kan bryste sig af sangtitler fra flere årtier, som både børn og voksne kan synge med på den dag i dag. Men Shu-bi-dua kan.

Plakat med Rasmus Bjerg som John Mogensen

John Mogensen m/ Rasmus Bjerg

Sol, blæst, sand og vand. Det bliver en folkefest, som er designet til at få publikum i en stemning der sætter hjerter i brand, og hvor man virkelig skal anstrenge sig for ikke at synge med!

Klar til et brag af en musikoplevelse? Så lad os tage en tidsrejse tilbage til John Mogensen’s tidløse hits, med Rasmus Bjerg i rollen som den folkekære sanger på Liv og Glade Dageløkke. “Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensen’s ånd. Det skal være ægte”, siger Rasmus Bjerg.

Man skal lede længe efter en, der ikke kan synge med på “Der er noget galt i Danmark” eller “Fut i Fejemøget”. Og dét er fantastisk!

Erann DD sidder på strand i hawaiiskjorte og med hat på

Erann DD

Erann DD har siden 90’erne sunget sig ind i danskernes hjerter med kæmpehittene: “Still Believing“, “I Wanna Wake Up With You“ og “Didn’t I tell that I love you“ og mange flere med hans charmende væsen og stemme.

Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Altid flankeret med nogle af Danmarks bedste musikere live.

Vi glæder os til at byde ham velkommen på scenen og synge med!

Outlandish står foran gammel bil med sommertøj på

OUTLANDISH

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik samt at drage ud på Tour igen.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år.

Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”.

Deres første single er planlagt til at udkomme i oktober, og derefter er planen så løbende at udgive ny musik. De er garant for et godt og hit-spækket show, der får folk med og op af stolene.

Tørfisk

De vil med garanti sætte gang i både klap, dans og skrue op for den sindsyge gode stemning!

TØRFISK har turneret rundt i det danske land i 42 år, og nu går turen til Liv og Glade Dageløkke 2024. De spreder glæde og latter med deres musik og fortsætter med at være en af Danmarks mest elskede musikgrupper.

Forvent stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme, når TØRFISK indtager scenen.

De har et helt “Vesterhaw” af gode og velkendte sange, som du helt sikkert ikke vil gå glip af!

plakat med Moonjam

Moonjam

Moonjam har optrådt på en bred vifte af steder, og deres musik har genoplivet spilleglæden og energien fra 80’erne og 90’erne.

Du kan forvente en hjertevarmende og stemningsfuld koncertoplevelse, når de ser Moonjam live. Under deres liveoptrædener leverer Moonjam veludførte versioner af deres populære sange og tilføjer ofte improvisationer og nye elementer, der gør hver koncert unik.

Bandets sætliste indeholder tidløse hits som “Sarai”, “Gennem ild og vand”, “Midsommernat”, og mange flere, der tager publikum tilbage til Moonjam’s rige musikhistorie.

Sanne Salomonsen står med frakke på og smiler

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen Akustisk Live 2024.

Vi kommer til at rocke igennem på Liv og Glade Dageløkke, når hele Danmarks Rock Mama indtager scenen. Sanne sætter fut i festen med sin fantastiske stemme og power-energi, og vil bringe sin musikalske magi til den lille strandfestival med det store hjerte 🤘🏻❤️

Kærligheden kalder ❤️‍🔥
Oplev Sanne Salomonsen og hendes fantastiske team i en akustisk live på Liv og Glade Dageløkke. Det bliver en koncert hvor Sanne deler ud af dit store bagkatalog af hits og hendes skønne anekdoter. Forvent en stemningsfuld koncert helt tæt på en af Danmarks allerstørste stemmer!

Plakat med DJ Joakim Hediger

DJ Joakim Hediger

Hold fast på din solhat og forbered dig på at svinge hofterne, for DJ Joakim Hediger er klar til at fyre op under Liv og Glade Dageløkke 2024 strandfestivalen! Det bliver et brag af en fest, der vil sende bølger af elektrisk energi gennem sandet.

DJ Joakim Hediger har stået bag DJ pulten i 35 år, og har turneret i både ind- og udland, optrådt på TV, på natklubber og til privatfester. Joakim har en kæmpe forkærlighed for funky og latinsk-inspireret rytmer. 

Gør dig klar til en eksplosion af beats fra 70, 80 og 90’erne kombineret med nye hits!

DJ Joakim Hediger underholder mellem live bands og afslutter begge aftener med en et mix af god musik💥

DJ på scene bag ved DJ-pult

DJ Philip Lundsgaard

Philip Lundsgaard har stor erfaring med at skabe den rette stemning igennem et mix af musikken. 

Philip spiller alt slags musik, og han har et personligt mål om at gøre dine fødder ømme og skabe et symfoni af glæde langs strandkanten.

Liv og Glade Dageløkke 2024

Følg med

Vi åbner næste låge søndag den 22. december 2023.

Shuttlebusser

Vi tilbyder shuttlebusser fra Svendborg- og Rudkøbing banegård samt fra Bagenkop og Spodsbjerg og retur igen fra Dageløkke Havn. Nemt og bekvemt, så du kan fokusere på at have det sjovt!