Når dine fødder vipper til rytmen, og din mave knurrer, så har vi en himmelsk 3-retters menu på Mytteriet by Pichardts. De dygtige køkkenchefer med Michelin-erfaring rocker gryderne i køkkenet og forkæler dine smagsløg imens du kan nyde udsigten til marinaen.
Forret:
- Tatar af okseinderlår – peberrodscreme – radisser – sprød boghvede – sommerurter
- Til vegetarer/Pescetarer: Rødbede tatar – Peberrodscreme – Radisser – Sprød boghvede – sommerurter
Hovedret:
- Braiseret kalvespidsbryst – Røget velouté – Pommes Anna – Nye gulerødder – Estragon
- Til vegetarer: Grillet sommerkål – Røget hollandaise – Pommes Anna – Nye gulerødder – Estragon
- Til pescetarer: Dampet Vesterhavs slethvar – røget muslingesauce – Pommes anna – nye gulerødder – estragon
Dessert:
- Chokolademousse af Callebout chokolade – hasselnøddekrokant – friske bær og syre
Pris kr. 575 pr. kuvert.
Husk at booke bord i god tid, da der er begrænset pladser. Du har din plads i restauranten i 2 timer, så der er god til at nyde din mad og drikke. Book bord når du samtidig booker din festivalbillet.