Mad og Drikke

Streetfood og gourmetoplevelser

Liv og Glade Dageløkke byder ikke kun på magisk musik og en fantastisk atmosfære ved havet, men også på kulinariske oplevelser, der vil tilfredsstille enhver smag. Oplev alt fra autentisk streetfood til udsøgte gourmetoplevelser. Sluk tørsten med forfriskende drikkevarer og sommerdrinks fra de mange barer. Mærk stemningen og få en smagsoplevelse!

Streetfood

Lokale og internationale favoritter

Fra lokale delikatesser til internationale favoritter, kan du udforske en verden af smag, mens du nyder den friske havluft og levende musik.

Hver eneste madbod drives af ildsjæle der brænder for de gode råvarer og den lækre smag i hver eneste bid.

Få gourmetoplevelse

Book bord på Mytteriet by Pichardts

Når dine fødder vipper til rytmen, og din mave knurrer, så har vi en himmelsk 3-retters menu på Mytteriet by Pichardts. De dygtige køkkenchefer med Michelin-erfaring rocker gryderne i køkkenet og forkæler dine smagsløg imens du kan nyde udsigten til marinaen.

Forret:

  • Tatar af okseinderlår – peberrodscreme – radisser – sprød boghvede – sommerurter
  • Til vegetarer/Pescetarer: Rødbede tatar – Peberrodscreme – Radisser – Sprød boghvede – sommerurter

Hovedret:

  • Braiseret kalvespidsbryst – Røget velouté – Pommes Anna – Nye gulerødder – Estragon
  • Til vegetarer: Grillet sommerkål – Røget hollandaise – Pommes Anna – Nye gulerødder – Estragon
  • Til pescetarer: Dampet Vesterhavs slethvar – røget muslingesauce – Pommes anna – nye gulerødder – estragon

Dessert:

  • Chokolademousse af Callebout chokolade – hasselnøddekrokant – friske bær og syre

 

Pris kr. 575 pr. kuvert.

Husk at booke bord i god tid, da der er begrænset pladser. Du har din plads i restauranten i 2 timer, så der er god til at nyde din mad og drikke. Book bord når du samtidig booker din festivalbillet.

mand ved indgang til mytteriet

Quick Bar

Bestil på forhånd og slip for kø

Brug tiden i hyggeligt selskab med dine venner. Bestil drikkelse på forhånd, så du slipper for at stå i kø i baren. Du kan på forhånd bestille 1 flaske vin i Quick Baren eller 6 øl serveret på én gang. Bestil din drikkelse i Quick Baren, når du bestiller din billet til Liv og Glade Dageløkke.

1 Flaske vin, 310 kr.
6 øl serveret på en gang, 310 kr.

cocktails og drinks

Tank op på de festlige glas

Gå på opdagelse i de forskellige barer rundt omkring på festivalpladsen til Liv og Glade Dageløkke. Her vil du kunne slukke tørsten med et festligt glas Aperol Spritz eller nyde den sofistikerede smag af Hendrick’s Gin.

Hvis du foretrækker den klassiske fadøl, er vores barer udstyret med et stort udvalg af øl fra Albani. Uanset hvad du er til, så har vi forfriskende drikkevarer, der komplimenterer den magiske atmosfære i strandkanten.

mennesker sidder på stranden og lytter til koncert.

Køb din billet her

Shuttlebusser

Vi tilbyder shuttlebusser fra Svendborg- og Rudkøbing banegård samt fra Bagenkop og Spodsbjerg og retur igen fra Dageløkke Havn. Nemt og bekvemt, så du kan fokusere på at have det sjovt!